Telecom

Hedan levert producten en diensten ten behoeve van de bereikbaarheid van de klant, dit varieert van een enkel toestel tot een complete telefooncentrale.

De afgelopen jaren heeft bellen over internet oftewel VoIP een enorme ontwikkeling doorgemaakt.  De kwaliteit is hedendaags niet meer te onderscheiden van de oude KPN lijn. Daarnaast heeft VoIP nog vele voordelen: het is locatie onafhankelijk, heeft een enorme belcapaciteit en bespaart aanzienlijk op uw belkosten, tot wel 75%! Waarmee een investering snel is terugverdiend. Hedan begeleidt dit proces dan ook van begin tot eind.

Telefooncentrale

Een nieuwe telefooncentrale nodig of de bestaande uitbreiden of vervangen. Hedan is officieel partner van o.a. Samsung, 3CX en Gigaset PRO. Daarnaast is Siptique de leverancier van telefoon en internet verbindingen, door deze nauwe samenwerking heeft u altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing.
Ook met uw huidige of nieuwe Samsung OfficeServ telefooncentrale kunt u gaan bellen over VoIP.

Voor complexe telecom oplossing in combinatie met bestaande IT omgevingen kunnen wij een passende oplossing bieden. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de telecom en IT is er veel mogelijk!

Hosted Voice

Een eigen VoIP telefooncentrale is vooral interessant vanaf 10 werkplekken. Mocht u onder dit aantal zitten is een Hosted Voice oplossing een betere keus. Hiermee heeft u niet de investering van een telefooncentrale maar wél de functionaliteiten! De toestellen melden zich aan op een telefooncentrale in de 'cloud' die altijd up-to-date is. U betaald per toestel per maand een vast bedrag en u heeft altijd de nieuwste mogelijkheden tot uw beschikking.

Wij bekijken altijd samen met u wat de beste oplossing is.