Werkplek Beheer

Werkplekbeheer is het onderhouden van de computersystemen en randapparatuur binnen uw netwerk. Voorkomen is beter dan genezen en daarom is het goed onderhouden van uw werkplekken belangrijk. Of het nu om 1 of 75 computers gaat Hedan levert systeembeheer waar dit nodig is.

Goed onderhoud en beheer van een werkplek draagt bij aan de productiviteit van de gebruiker en aan de veiligheid van het netwerk in het algemeen. Denk aan het tijdig uitvoeren van beveiligingsupdates en software updates. Het controleren op virussen en spyware/malware. Zorgen dat een computer of laptop snel blijft en dat het goed functioneert met gekoppelde randapparatuur. Op het werk, thuis of onderweg.

 

Remote Beheer

Remote beheer is het op afstand beheren van systemen. Met remote beheer is het mogelijk computers, routers, servers en dergelijke op afstand over te nemen om kleine aanpassingen maken.

Dit heeft als groot voordeel dat we snel kunnen ingrijpen. Wij kunnen op afstand in uw systeem aan het werk, u hoeft alleen uw systeem of pc maar aan te laten staan. Wij kunnen onderhoud plegen op tijden dat het voor uw bedrijf beter uitkomt én zonder uw of onze fysieke aanwezigheid.

Maar ook in geval van nood is deze dienst handig. Zonder dat we kostbare tijd verknoeien kunnen we overal vandaan veilig inloggen op uw systeem en aan het werk gaan.

Merken:

- Draytek
- Netgear
- HP
- Lenovo
- Synology
- Cisco Systems