Vast-Mobiel

Met Vast-Mobiel kunnen mobiele en vaste telefonie worden geïntegreerd. In combinatie met Hosted Voice of uw eigen telefooncentrale in combinatie met VoIP, beschikt u met Vast-Mobiel over een krachtige totaaloplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgt als vaste telefonie. U beheert alles eenvoudig vanuit uw eigen telefooncentrale of uw Hosted Voice omgeving.

Grip op alle kosten

Al het telefoonverkeer (vast en mobiel) loopt via één centrale. Per toestel kunt u bepalen tussen welke nummers en tussen welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Hierdoor houdt u maximaal grip op alle kosten voor telefonie. Dus zowel voor al uw interne als externe medewerkers.

Iedereen bereikbaar via een intern nummer

Niet alleen vaste toestellen zijn via interne nummers bereikbaar. Met Vast-Mobiel geldt dit ook voor mobiele toestellen. Vanaf een mobiel toestel kan ook via een intern nummer gebeld worden naar vaste toestellen.

De status van mobiele telefoons zijn zichtbaar in de centrale

Door de integratie van Vast-Mobiel is de status van mobiele telefoons zichtbaar op de toestellen van uw vaste telefonie systeem (‘bezet indicatie’) U ziet dus altijd of iemand beschikbaar is.

Maximale regie over inkomend telefoonverkeer

Naast de vaste toestellen, worden ook alle mobiele toestellen betrokken in de regie voor het afhandelen van inkomend telefoonverkeer. Dat betekent dat ook (meerdere) mobiele toestellen over kunnen gaan als er naar het hoofdnummer wordt gebeld.

Iedereen belt vanaf het hoofdnummer

Alle vaste en mobiele toestellen kunnen het hoofdnummer van uw organisatie meesturen.

Vast-Mobiel werkt wereldwijd

Als u kiest voor Vast-Mobiel, maakt het niet uit waar uw medewerkers zich bevinden. Alle functies van Vast-Mobiel worden sowieso in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland ondersteund. Voor alle overige landen waar het ‘CAMEL’ protocol wordt ondersteund, kunt u contact met ons opnemen.

Werkt op alle mobiele telefoons

Met Vast-Mobiel kunt u alle bestaande mobiele telefoons blijven gebruiken, ongeacht leeftijd en functionaliteit. Als u Vast-Mobiel gaat inzetten, wordt alleen uw huidige SIM-kaart vervangen voor een Hedan SIM-kaart.

Alles op 1 factuur

U krijgt nog maar één factuur met daarop alle kosten voor vaste en mobiele telefonie. Geen uitzoekwerk, overzichtelijk en tijdbesparend.

Uiterst betrouwbaar

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, worden mobiele toestellen rechtstreeks gekoppeld aan een intern nummer op uw centrale. Er is dus geen sprake van ingewikkelde routeringen, apps, WiFi of een eigen zendmast (picocell). Met Vast-Mobiel is mobiele en vaste telefonie geïntegreerd op de meest betrouwbare en kostenbesparende manier.

Wat kost het?

Het totaalbedrag aan vaste maandelijkse kosten is afhankelijk van het aantal mobiele toestellen dat wordt gekoppeld aan Vast-Mobiel. Per toestel wordt een vast laag bedrag per maand in rekening gebracht. Er is alleen sprake van lage éénmalige setup kosten per mobiele telefoon om het toestel aan de telefooncentrale te koppelen. Voor alle gesprekken geldt een vast tarief per minuut en per gesprek. Met Vast-Mobiel bespaart u niet zo zeer op de kosten per gevoerd gesprek. De grote besparing zit in het beheer van de totale kosten voor al het telefoonverkeer. U betaalt nooit meer dan u zelf bereid bent te betalen.

Wat levert het op en hoe krijg ik het?

Met Vast-Mobiel beschikt u over een krachtige oplossing om de totale kosten voor telefonie eenvoudig binnen de perken te houden. Dit levert sowieso een flinke besparing op ten opzichte van uw huidige situatie. Bovendien leveren de krachtige gebruiksfuncties ook nog eens veel gemak, flexibiliteit en tijdwinst op. Hedan Telecom - ICT levert al haar diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven.